βραδια οινογνωσιας

Απρίλιος 23, 2009 at 7:02 μμ (εστιατορια, κάβες, μαγειρικη, οινογνωσια) (, )

defteres-krasiou

Από τον Αλέξανδρο Σακκά

Δευτέρα, 27 Απριλίου 2009 στις 8:30 μ.μ. SOCIETY Κολοκοτρώνη 6.

Η Κλαούντια Παπαγιάννη, Ελληνογερμανίδα από την Αρναία της Χαλκιδικής,είναι πανέμορφη-γλυκύτατη και ευγενέστατη. Είναι και οινοπαραγωγός,από τις νέες και ανερχόμενες δυνάμεις!

Είναι αυτός ο συνδυασμός Ομορφιάς,Γλυκύτητας,Ευγένειας και ιδιότητας της οινοπαραγωγού «που σκοτώνει»,που κεντάει την πραγματική ομορφιά της γλυκύτατης αυτής κυρίας. Γι’αυτό και την επιλέξαμε ως την πρώτη γυναίκα οινοπαραγωγό που θα παρουσιάσουμε στις Δευτέρες του Κρασιού,γι’ αυτό επίσης και προτιμήσαμε μία τόσο φρέσκια και γοητευτική κυρία να την παρουσιάσουμε στην εποχή που της πάει γάντι-στην καρδιά της Άνοιξης

Και μη νομίσετε ότι τα κρασιά της πάνε πίσω. Ίσα-ίσα μάλιστα….μολονότι είναι ολόφρεσκη στον χώρο του κρασιού,πρωτοεμφανίστηκε πριν από τρία περίπου χρόνια,κατάφερε χάρη στην εξαιρετική τοποθεσία του Κτήματος της-το πολύ καλό οινοποιείο και τους κατάλληλους συνεργάτες να δημιουργήσει μία γκάμα πάρα πολύ ωραίων κρασιών. Δεν περιορίζεται,όμως,το κτήμα της Claudia Παπαγιάννη στη χρήση μίας μόνο εθνικής προελεύσεως ποικιλιών σταφυλιού αλλά αξιοποιεί τις περισσότερες από τις δοκιμασμένες λευκές και ερυθρές ποικιλίες που προσφέρουν ο Ελληνικός και ο Διεθνής Αμπελώνας.

Την Δευτέρα 27 Απριλίου λοιπόν,η Claudia Παπαγιάννη αυτοπροσώπως θα είναι μαζί μας-για να μας μιλήσει για το Κτήμα της και να λύσει κάθε ενδεχόμενη απορία που τυχόν θα υπάρξει.

Και ξέρετε,οι άνθρωποι του κρασιού είναι ιδιαίτερα γενναιόδωροι:υπάρχει πολύ μεγάλη περίπτωση να έχουμε την δυνατότητα να δοκιμάσουμε και τα εννέα κρασιά της γκάμας της Claudia Παπαγιάννη, παρακαλώ!Πώς σας φαίνεται,ωραίο ε; Μα δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά…

Και την κατάλληλη στιγμή της βραδιάς,θα ακολουθήσει το δείπνο τριών πιάτων-που θα συνοδεύσουν τρία από τα καλύτερα κρασιά του Κτήματος

Για δείτε…

1.Καλωσόρισμα

«Λευκό» (από Μαλαγουζιά,Ασύρτικο και Chardonnay)
Μακεδονικός Τοπικός Οίνος

2.»Αλεξάνδρα» (από Μαλαγουζιά 100%)
Τοπικός Οίνος Χαλκιδικής

Με σαλάτα από φρέσκο κολοκύθι, μαριναρισμένο σε λαδολέμονο και μάραθο-συνοδεία καρύδια

3.»Ροζέ» (από Grenache και Syrah)
Toπικός Οίνος Χαλκιδικής

Με Σπαγκέτι με γαρίδες,σβησμένες με ούζο,κόκκινη σάλτσα και άνηθο

4.»Ερυθρός» (από Syrah,Merlot και Ξινόμαυρο)
Μακεδονικός Τοπικός Οίνος

Με ποικιλία κρεάτων,ψητών στο grill

Ευχηθείτε και παρακαλάτε από τώρα να έχουμε την Δευτέρα ωραίο και ζεστό καιρό. Γιατί έτσι θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε μία έκπληξη που σας επιφυλάσσουμε….

Πιστέψτε μας,πρόκειται να έχουμε μία βραδιά που θα ξεφεύγει από τα συνηθισμένα: ολόφρεσκη και αισιόδοξη,μες στην καρδιά της Άνοιξης,συνοδεία κρασιών μιας πολύ σημαντικής και γλυκύτατης οινοπαραγωγού. Φροντίστε λοιπόν,αγαπητές μας φίλες και καλοί μας φίλοι, να είσαστε αυτή την Δευτέρα ελεύθεροι από υποχρεώσεις και ασχολίες ώστε να απολαύσουμε μαζί τα κρασιά της Claudia Παπαγιάννη συνοδεία του πιο χαρούμενου ανοιξιάτικου feeling.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: