ολα για το αυγο

Μαΐου 16, 2009 at 8:30 μμ (βιβλιο, μαγειρικη) (, )

LIBRO

Μια πρωτοποριακή έκδοση από τα «Αυγά Βλαχάκη» που δεν πρέπει να χάσουμε. ‘Το αυγό που πάει παντού’ της Βίκυς Σμυρλή με φωτογραφίες του Ανδρέα Σμαραγδή, με 84 γλυκές και αλμυρές συνταγές από την ελληνική και διεθνή κουζίνα, όπου το αυγό πρωταγωνιστεί ορατό αλλά και αόρατο. Διαβάζοντας το καλαίσθητο και έξυπνο αυτό βιβλίο θα μάθουμε την ιστορία και τα μυστικά του αυγού, αλλά και την σημαντική διατροφική του αξία. Για να χαρούμε δροσερές καλοκαιρινές συνταγές και να κάνουμε ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο του αυγού.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: