φρεσκαδα και ποιοτητα

Απρίλιος 16, 2009 at 3:22 μμ (πασχα, γλυκα) (, )

varsos

Η μυρωδιά του τσουρεκιού μπορεί να προϊδεάσει για την ποιότητα και τη φρεσκάδα των υλικών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή του. Το γάλα, το βούτυρο, τα αυγά , έχουν το δικό τους άρωμα. Στο θρυλικό ζαχαροπλαστείο «Βάρσος» Κασσαβέτη 5, Κηφισιά, παραδοσιακά αποφεύγουν την χρήση δυνατών μυρωδικών, που χρησιμοποιούν και στην ανατολή, γιατί καλύπτουν τα λεπτά αρώματα που αναδύουν τα φρέσκα και πρώτης ποιότητας υλικά . Το τσουρέκι όπως φτιαχνόταν και πριν την ανακάλυψη της «χημείας», όπως και την εποχή του ιδρυτή.

Τηλ. 210 8012472 www.varsos.gr www.varsoskifissia.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: